Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τα πειράματα στις Φιλαδέλφειες...


Ο Εχθρός του Λαού...
Το 1943 οι Αμερικάνοι, στα πλαίσια των προσπαθειών τους για δημιουργία υπερόπλων, που θα έγερναν τον πόλεμο στην πλευρά των συμμάχων, «εξαφάνισαν» ένα αντιτορπιλικό τους στα νερά της Φιλαδέλφειας.
Το έκαναν με την χρήση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και είχε ως αποτέλεσμα, πέρα από την «εξαφάνιση» του καραβιού, τον φρικιαστικό θάνατο των μελών του πληρώματος, σε διάφορες χρονικές φάσεις!
Ύστερα από χρόνια, γίνεται προσπάθεια ώστε το πείραμα να επαναληφθεί. Αυτή τη φορά στην Ελλάδα, στη Νέα Φιλαδέλφεια της Αττικής και στο καράβι ΑΕΚ!
Επειδή όμως στην τεχνολογία και στις επιστήμες, όπως και να το κάνουμε, μια διαφορά από τους Αμερικάνους την έχουμε, το εδώ πείραμα κρατάει χρόνια και όχι μόνο ένα πρωϊνό!
Ο κόσμος της ΑΕΚ συνίσταται κατά κύριο λόγο από ανθρώπους προσφυγικής καταγωγής, που ερχόμενοι στην Ελλάδα μετά την Μικρασιατική καταστροφή, ίδρυσαν μια σειρά από αθλητικούς συλλόγους, με κορυφαία την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.
Η πολιτική τοποθέτηση αυτού του κόσμου, στην συντριπτική του πλειοψηφία «Βενιζελική».
Ο πόλεμος και η Γερμανική κατοχή, έσπρωξαν την μεγαλύτερη μερίδα στους κόλπους της Αριστεράς.
Στα μετεμφυλιακά χρόνια, είχαμε την οξύμωρη σύμπλευση προοδευτικών οπαδών με Δεξιές διοικήσεις, πράγμα όμως που δεν αποτελεί καινοτομία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αφού τα ανάλογα παραδείγματα είναι πολλά!
Άλλωστε εδώ, δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά!
Λίγα χρόνια πριν το 2004, άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα που ξεπερνούσαν κατά πολύ την κλασσική συνταγή, του «ιστορικού» δηλαδή συμβιβασμού των τάξεων στα πλαίσια του ποδοσφαίρου και περάσαμε «σε άλλα κόλπα»!
Πολυεθνική εταιρεία χωρίς πρόσωπο[ENIC] και εμπορευόμενη αέρα κοπανιστό, ανέλαβε την ΑΕΚ και με τη συνδρομή των ανθρώπων που την εκπροσώπησαν στο διοικητικό συμβούλιο, φέσωσε τον σύλλογο με μεγάλα ποσά, που ουδείς έβλεπε που ξοδεύτηκαν!
Επί κεφαλής, για μια περίοδο, στη νέα εποχή, ο «Αεκάρας» Λάκης Νικολάου!
 
 
Ακολούθησαν άλλοι αεριτζήδες, με «πυραμίδες» και Τραχανάδες και φτάσαμε στις παραμονές του 2004, όπου το γήπεδο της Φιλαδέλφειας μπήκε στο φάκελο των έργων, για τις ανάγκες των αγώνων που πλησίαζαν.
Γενικός δερβέναγας εκείνη την εποχή, ο Αεκάρας Γρανίτσας, που εκτός από Αεκάρας ήταν και μέλος της Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ.
Μόνο που μέλη της ίδιας οργάνωσης, ήταν και πολλοί άλλοι και κάποιοι απ’ αυτούς βρίσκονταν ψηλότερα στην ιεραρχία από τον Γρανίτσα.
Σεβόμενος λοιπόν ο Αεκάρας τους ανωτέρους και την Οργανωσιακή αλληλεγγύη, έστερξε να βγει η «Φιλαδέλφεια» από τον φάκελο και να μπει το «Καραϊσκάκη»!
Για ξεκάρφωμα, γκρέμισε το γήπεδο της ΑΕΚ, επειδή περίμενε λέει να το φτιάξουν!!
Στην αναμπουμπούλα ως γνωστόν, ο λύκος χαίρεται και ο BIGMACμε τ’ όνομα[όχι το χάμπουργκερ, ο άλλος], ενέσκηψε ως ταύρος «εν υαλοπωλείω» και τα έφαγε όλα!
Αυτός άλλωστε ήταν πιο Αεκάρας από τους άλλους!!
Ύστερα απ’ αυτό και με το σύλλογο πλέον χωρίς γήπεδο, φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού, απ’ τον οποίο μας «έσωσε» ένας άλλος Αεκάρας, ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος σκέφτηκε να βρει «επενδυτές» που έμοιαζαν με τους προηγούμενους, δεν σκέφτηκε όμως να ανοίξει τις πόρτες στον κόσμο της ΑΕΚ, πράγμα που ήταν ιστορική ευκαιρία!
Η κατάληξη μία από τα ίδια, όπως ήταν φυσικό!
Ο σύλλογος αφέθηκε στην τύχη του και οι διαρροές από σώφρονες Αεκάρες, «γάζωναν» τον αέρα της Νέας Φιλαδέλφειας, λέγοντας πως ο μόνος δρόμος για να σωθεί η ΑΕΚ, είναι να καταστραφεί!!!
«Τελείως συμπτωματικά», αυτός ήταν και ο όρος που έβαζε ένας γνώριμος από παλιά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης!
Γνώριμος μεν, αλλά πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς πια, αφού παίρνει δημόσιους οργανισμούς «αέρα πατέρα» και συνομιλεί απ’ ευθείας με τον πρωθυπουργό!
Να πέσει λοιπόν η ΑΕΚ στην Γ! Εθνική, σύμφωνα με τον Μελισσανίδη, για να γλυτώσει τα χρέη και να την πάρει ο ίδιος τσάμπα!
Μόνο που η ΑΕΚ δεν είχε χρέη! Κλεμμένα είχε, από τον Μάκη Ψωμιάδη και μάλιστα 80.000.000[με τους τόκους], με τα οποία ήταν ένας εύρωστος σύλλογος!
Κλεμμένα με τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων, με τον Ψωμιάδη στην φυλακή και με το κράτος να μη παίρνει τα λεφτά του!!!
Έριξαν λοιπόν την ομάδα στην Γ! Εθνική για να «σωθεί» και άρχισε η επιχείρηση γήπεδο, μιας και ο Μελισσανίδης, ο και «τίγρης» επονομαζόμενος, «είναι ο μόνος ικανός να το κάνει».
Στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης, εμφανίστηκαν ως δια μαγείας και «σωτήρες», για τα τμήματα της ερασιτεχνικής, που θα έβαζαν λεφτά με την ουρά!!
Τελειώνοντας η σεζόν έγιναν άφαντοι, αφήνοντας απλήρωτους τους πάντες και η ερασιτεχνική πνέει τα λοίσθια!!
Ποιος ξέρει τι οσμίσθηκαν;
Ο Μελισσανίδης όμως δεν «είναι ο μόνος ικανός να κάνει το γήπεδο» για τη δική μου ΑΕΚ, μα για τη δική του, την ιδιωτική!
Τη δική μου θα την εξαφανίσει, όπως οι Αμερικάνοι το καράβι και μαζί και το πλήρωμα!
Θα μείνουν μόνο πραιτοριανοί και κλακαδόροι, αλλά και φασονατζήδες κονδυλοφόροι, που εξυμνούν μέρα –νύχτα το μεγάλο αφεντικό και υποστηρίζουν πως μαζί με το γήπεδο, πρέπει να ψηφιστεί και η «αξιοποίηση» της γύρω περιοχής!!
Θα μείνουν βέβαια και πελάτες, που θα πληρώνουν για να πάνε στο γήπεδο του Μελισσανίδη και όχι στο γήπεδο της ομάδας τους!!
Θα μείνουν φυσικά και κάποιοι άλλοι, ξεχωριστά μέλη της Ελληνικής κοινωνίας και δακτυλοδεικτούμενα, όχι όμως για καλό!
Μέλη «αχυράνθρωποι» που συμμετέχουν σε εταιρεία βιτρίνα για το γήπεδο, πίσω από την οποία «κρύβεται» το μεγάλο αφεντικό.
Σαν τον εξαίρετο κύριο Λευτέρη Παπαδόπουλο, που έγραψε βιβλία ολόκληρα το 1989, για τους κακούς Αριστερούς που ήθελαν να εξοντώσουν τον Άγιο Ντίλινγκερ!
Ποιος είναι ο Άγιος Ντίλινγκερ; Ξέρει ο άνθρωπος του πνεύματος Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο εκλεκτός του ΔΟΛ και του Ψυχάρη, που δεν βρήκε ούτε λέξη να πει για την πενταετή γενοκτονία, που συντελείται σε βάρος του Ελληνικού λαού!!
Είναι και στρατευμένοι κονδυλοφόροι, εχθροί της πλειοψηφίας των Ελλήνων, ποταποί κατασκευαστές ειδήσεων και διαστρεβλωτές της αλήθειας σαν τον Ευαγγελάτο και τον Πορτοσάλτε!!
Είναι και οι εξαίρετοι Αεκάρες Μπάγεβιτς και Νικολάου, προπονητής και γιατρός αντίστοιχα, του Κόκκαλη!!!
Είναι και ο άλλος Αεκάρας ο Ψαρριανός, που ανακάλυψε πρόσφατα την κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας και «τακίμιασε» με όλους τους απέναντι!
Από Άδωνη και Βορίδη, μέχρι Μαρινάκη και Μελισσανίδη!!
«Και τι θα κάνουμε, ρε φίλε;», θα με ρωτήσουν πολλοί. «εμείς δεν πρέπει να έχουμε γήπεδο;»
Φυσικά πρέπει να έχουμε! Έπρεπε να έχουμε από καιρό!
«Και με τι λεφτά θα το κάνουμε»;
Με τα λεφτά που θα το κάνει και ο Μελισσανίδης, που δεν βάζει φράγκο και το γήπεδο θα είναι δικό του!!
Και όχι μόνο το γήπεδο, αλλά και το άλσος και δεν ξέρω τι άλλο!
Το γήπεδο είναι ιερό μας δικαίωμα, στο δικό μας οικόπεδο, σεβόμενοι τους πολεοδομικούς νόμους και με ένα μόνο άρθρο, που θα αφορά μόνο στο γήπεδο και πουθενά αλλού και θα ανήκει στην ερασιτεχνική, δηλαδή σε όλους μας!!
Πρέπει όμως να παραδεχτώ, πως έχει και το μεγάλο αφεντικό τα «δίκια» του ή να το πω καλύτερα, τα «εργαλεία» του, που δεν είναι άλλα από τον μαθητευόμενο μάγο κύριο Βασιλόπουλο και τα μισόλογα του και την εξαίρετη κυρία Δούρου με τις προσωπικές διαδρομές και τις ξεχωριστές συναντήσεις, που προσθέτουν βέλη στην φαρέτρα Μελισσανίδη!
«Δεν τα ξέρουν όλα αυτά που γράφεις Καϊστριώτη, οι Αεκτζήδες;», θα αναρωτηθούν πολλοί.
Φυσικά και τα ξέρουν! Γι’ αυτό και στις συγκεντρώσεις της Φιλαδέλφειας, προσέρχονται μόνο μερικές δεκάδες τραμπούκοι και «αγαθοί» και όχι μερικές δεκάδες χιλιάδες!!
Άνοιγμα τώρα του άβατου και εγγραφές μελών χωρίς προϋποθέσεις, για να ανήκει η ΑΕΚ στον κόσμο της!
Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που ήταν και ιδιοκτησίας της ερασιτεχνικής!
Γήπεδο της δικής μας ΑΕΚ και όχι της «ΑΕΚ» του Μελισσανίδη!
Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ροη αρθρων